عوارض مصرف مداوم مُسکن ها

عوارض مصرف مداوم مُسکن ها

عوارض مصرف مداوم مُسکن ها

عوارض مصرف مداوم مُسکن ها: در طول ۱۰ سال گذشته، تجویز انواع مُسکن ها همچون گاباپنتینوئیدها مانند گاباپنتین، پریگبیلین و مخدرها برای کنترل دردهای مزمن نظیر میگرن، نوروپاتی دیابتی و کمردردهای مزمن افزایش یافته است.

یافته ها نشان می دهد افراد مصرف کننده داروهای حاوی مخدر و داروهای کاردیومتابولیک در مقایسه با افرادی که فقط داروهای کاردیومتابولیک مصرف می کردند، ۹۵ درصد بیشتر در معرض چاقی، ۸۲ درصد دارای اندازه دور کمر بیشتر و ۶۳ درصد بیشتر دارای فشارخون بالا هستند.

به گفته محققان، این داروهای مرتبط با دردهای مزمن باید برای کوتاه مدت تجویز شوند تا عواقب جدی آن برای سلامت محدود شود.

صوفی کاسیدی، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه نیوکاسل انگلستان، در این باره می گوید: «ما در مطالعات خود دریافتیم در بیمارانی که داروهای حاوی مخدر مصرف می کنند چاقی و بدخوابی شیوع بیشتری دارد.»

داروهای مخدر همچون یک آرام بخش عمل کرده که موجب تحرک کمتر بیماران شده و ذائقه آنها تغییر کرده و تمایل شان به مصرف مواد خوراکی حاوی قند و شیرینی افزایش می یابد.

این داروها همچنین خرناس کشیدن و اختلات خواب را تشدید کرده و موجب بروز مشکلاتی مرتبط با فشارخون بالا نیز می شوند.

 آنتی‌بیوتیک‌ها:

آنتی‌بیوتیک تنها زمانی به درمان پاسخ می‌دهد که با تشخیص پزشک،‌ در یک مدت زمان و یک غلظت خاص در اختیار بیمار قرار گیرد؛ در این صورت است که می‌توان امیدوار بود میکروب از بین می‌رود و بدن قدرت دفاع از خود در برابر بیماری‌ را دارا می‌شود.

بیماری‌ هنگامی به بدن فرد نفوذ می‌کند که سیستم ایمنی قدرت مقابله با آن را از دست داده‌ است. در حالت عادی شاید روزانه میکروب‌های زیادی وارد بدن فرد شود، اما از آنجایی که بدن می‌تواند با آن مقابله کند بیماری هم به سراغش نمی‌آید.

در صورت بروز بیماری با تجویز و مصرف آنتی‌بیوتیک به بدن کمک می‌کنیم به بیماری غلبه کند.

/منبع:عصرایران

پست های مرتبط

دسته بندی ها: دانستنی های آشپزی

برای نظر دادن اولین نفر باشید!

شما باید logged in تا بتوانید نظر خود را ارسال نمایید.